fbpx

Uslovi poslovanja

Vlasnik NetProdaja.rs internet prodavnice je Bojan Vuksanovic PR, trgovinska radnja Mladenovac.Netprodaja.rs je internet prodavnica koja posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važecim zakonima i propisima u Republici Srbiji. Posetom ili kupovinom na Internet prodavnici NetProdaja.rs prihvatate uslove korišcenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo procitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. NetProdaja.rs zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišcenja.

Komunikacija
Kada posetite NetProdaja.rs, napišete nam privatnu poruku na Facebook stanici NetProdaja(https://www.facebook.com/NetProdajars-354829295357029/) ili nam pošaljete email poruku, komunicirate sa nama elektronskim putem. Prihvatanjem uslova korišcenja saglasniste ste da sa nama komunicirate elektronskim putem. Naša komunikacija prema vama ce biti putem elektronske pošte (email), Preko Facebook stranice NetProdaja(https://www.facebook.com/NetProdajars-354829295357029/) i/ili SMS porukama. Poruke ce sadržati sledece: jasno I nedvosmisleno ce biti oznacena kao reklamne poruke, pošiljaoc ce biti jasno naznacen, promocije I druge marketinške tehnike bice jasno definisane kao takve. Uslovi ucestvovanja u njima ce takodje biti jasno definisani, nacin na koji se odjaviti od primanja reklamih poruka bice jasno predstavljeni, želju korisnika da ne želi primanja reklamih proruka, ce ponudnik eksplicitno poštovati.

Izjava o zaštiti privatnosti
U ime Internet prodavnice NetProdaja.rs obavezujemo se da cemo cuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim obicajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogucnost izbora ukljucujuci mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo cuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice NetProdaja.rs (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje nacela zaštite privatnosti.

Cene
Sve cene proizvoda navedene na sajtu sa uracunatim PDV-om. NetProdaja.rs se obavezuje da ce prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice.NetProdaja.rs ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja,sms poruke ili telefonskog poziva potrošacu ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl.

Intelektualna svojina
Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (dugmici, ikonice i sl), tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo NetProdaja.rs ili njegovih dobavljaca i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti NetProdaje.rs. Ukoliko za sadržaj koji se nalazi na NetProdaja.rs smatrate da je vaš i da je zloupotrebljen, molimo vas da nas kontaktirate u cilju utvrdivanja intelektualne svojine. Sve informacije dostupne na internet stranama iskljucivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trecim licima.

Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posetioci
Posetioci mogu komentarisati proizvode i slati email poruke na NetProdaja.rs . NetProdaja.rs ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji nacin ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari ce biti uklonjeni bez predhodnog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tudom email adresom nije dozvoljena na NetProdaja.rs . Protiv takvih aktivnosti NetShop može pokrenuti odgovarajuci zakonski postupak.

Opisi proizvoda
NetProdaja.rs nastoji da sve proizvode opiše što je tacnije moguce. Takode, NetProdaja.rs ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tacni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u neoštecenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi cemo vam vratiti novac.

Radno vreme
Online prodavnica NetProdaja.rs radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slucaju tehnickih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraci vremenski period nedostupan o cemu cete biti obavešteni.

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu
NetProdaja.rs zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci NetProdaja.rs nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišcenja, a svaka eventualna izmena je nevažeca osim u slucaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Ostalo

Delimicna ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost odredene odredbe ovih Uslova korišcenja, nece uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba ce biti zamenjena drugom odgovarajucom odredbom. Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišcenja ne možete preneti na treca lica bez izricitog pismenog odobrenja NetProdaja.rs.

REKLAMACIJE

U slucaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod ili našu uslugu budite slobodni da nas kontaktirate(Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.). Budite sigurni da smo spremni i sposobni da rešimo svaku nastalu situaciju. Proizvodi koji dolaze u direktan kontakt sa intimnim delovima tela ne podležu reklamaciji.

-Fizicka ostecenja proizvoda kao i ostecenja prouzrokovana nepravilnim korišcenjem (odstupanjem od upustva proizvodjaca) ne podlezu reklamaciji.

-Ne snosimo odgovornost za ostecenja prilikom transporta,za takve vrste reklamacije obratite se
firmi koja vam je dostavila i naplatil uslugu dostave prilikom urucenja kupljenog proizvod sa nase internet ili facebook stranice.Mi smo tu za vas ,da vam damo njihove podatke i kontakt telefon.

Odstupanje od ugovora

U roku od 14 dana od kupovine proizvoda imate mogucnost zamene kupljenih proizvoda. Proizvod možete zameniti za drugi proizvod ili zahtevati povrat novca.
Proizvod koji želite zameniti mora biti neoštecen i vracen u originalnoj i neoštecenoj ambalaži sa svom priloženom opremom. U suprotnom ce Vaša reklamacija biti odbijena ili delimicno razrešena.U roku od 14 dana nakon preuzimanja paketa morate nas obavestiti u pisanoj formi putem e-maila(Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.) da odstupate od ugovora i uz to napišite Vaše podatke kao i broj Vaše pošiljke, kako bih mogli da identifikujemo Vašu porudžbinu. Kad se Vaša porudžbina identifikuje, mi cemo Vam e-mailom poslati dalju instrukciju kako da nam dostavite kupljeni proizvod a mi vama vas novac.Proizvod nam morate vratiti u roku od 30 dana na našu adresu: Crkvena 70 g 11400 Mladenovac.
Mail na koji je potrebno pisati u slucaju reklamacije ili zamene: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Napomene:

Troškove vracanja robe i novca snosi kupac, sem u slucajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.
U slucaju da odustanak od ugovora ne pošaljete u pisanoj formi u roku od 14 dana od preuzimanja pošiljke, povrat novca, odnosno zamena robe nisu moguci!
U roku od 8 radnih dana od prijema Vašeg paketa ce proizvod biti zamenjen, ili Vaš novac refundiran.
Povracaj novca se vrši iskljucivo na tekuci racun kupca, a isplata u gotovini nije moguca.

NetProdaja.rs

Ukoliko imate problema sa online porudžbinom, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako biste poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru artikla koji želite kupiti! Tel. 067/7747-998

1

Kompjuteri

Nađite željeni računar po vašim zahtevima

masine i alati

Alat

Mašine i alati za prave majstore.

Bela tehnika

Mašine za veš,sporeti,klima uredjaji i jos mnogo toga

televizori

Televizori

Nađite željeni televizor po vašim zahtevima

Banner 1
Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. Tenej.rs, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i uslovi korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu