Smart Fitness 6 Pack trenazer za trbusnjake

Smart Fitness 6 Pack trenazer za trbusnjake
1799 din.
999 din.

Šifra: A0006

Smart Fitness 6 Pack trenazer za trbusnjake
Opis

Smart Fitness 6 Pack EMS je trenažer za trbušnjake sa kojim ćete doći do pločica na stomaku bez mnogo muke. Samo ga zakačite na vaše telo jednom dnevno i rezultati će vas oduševiti. Ovaj trenažer je vrlo praktičan i zahvalan za korišćenje, budući da od sada možete da postignete idealnu figuru na bilo kom mestu i u bilo koje vreme. Možete doći do fenomenalnih pločica na stomaku i dok slušate muziku, gledate TV, trčite, šetate.

Trenažer za stomak primenjuje tehnologiju električnog stimulisanja mišića, koja je klinički dokazana i koja izgrađuje mišić i opušta zategnute mišiće. Veoma je lak za upotrebu i na sebi ima samo jedno dugme. Sve što treba je da samo pritisnete dugme kako bi započeli vaše vežbanje. Takođe, možete podesiti nivo vašeg vežbanja, budući da ima 15 nivoa. Jedan tretman traje 12 minuta i dovoljan je za jedan dan vežbe.
Aparat se može koristiti i za različite Anti-celulit tretmane, na različitim regijama tela.

Pakovanje sadrzi: 

* Veliki Gel 6 Pack trenažer za stomak - sa aparatom koji koristi 2*1.5 V AAA baterije koje nisu deo kompleta 

 

 

Ukoliko imate problema sa online porudžbinom, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako biste poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru artikla koji želite kupiti! Tel. 067/7747-998