fbpx

Obrazac za odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana

Ukoliko ste kupili zapečaćenu robu koja se ne može vratiti zbog zaštite zdravlja ili higijenskih razloga, a istu ste otpečatili nakon isporuke, nemate pravo na odustanak od ugovora na daljinu.
U svim slučajevima, osim onih iz prethodnog stava, potrošač ima pravo da odustane od ugovora na daljinu, bez obzira na razlog, u roku od 14 dana od dana prijema robe.

Istekom roka od 14 dana od dana prijema poručenog proizvoda prestaje pravo kupca na odustanak od ugovora.

Obrazac za odustanak od ugovora zaključenog na daljinu dobićete uz isporučenu robu. Takodje, u pdf formatu ga imate na našem sajtu, pa ga možete odštampati.

Obrazac za odustanak ugovora je potrebno da popunite i u roku od 14 dana od dana prijema robe pošaljete preporučenom poštom na sledeću adresu:

Bojan Vuksanović, pr, NET PRODAJA
Srbija
11400 Mladenovac
Crkvena 70g

PDF – Obrazac za odustanak od ugovora

 

Ukoliko imate problema sa online porudžbinom, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako biste poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru artikla koji želite kupiti! Tel. 067/7747-998

1

Kompjuteri

Nađite željeni računar po vašim zahtevima

masine i alati

Alat

Mašine i alati za prave majstore.

Bela tehnika

Mašine za veš,sporeti,klima uredjaji i jos mnogo toga

televizori

Televizori

Nađite željeni televizor po vašim zahtevima

Banner 1
Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. Tenej.rs, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i uslovi korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu